Teflon Brothers ja FalaPalat nähdään FressiTV:ssä sunnuntaina 18.9. Arvonnan kautta voi päästä mukaan lähetyksen nauhoituksiin Helsinkiin torstaina 15.9.

Jos luulit, että Teflareiden kyky yllättää alkaa jo hiljalleen hiipua, luulit väärin. Tätä et nimittäin osannut arvata. FalaBros goes Fressi -tunnilla rap-artistit debytoivat Fressi-ohjaajan apuna mentaalivalmentajina.

Riina Pekkanen (pikkukuvassa vas.) on tottunut irrottelemaan ilman otsaryppyjä FressiTV:ssä. Syyskuussa luvassa on jotain täysin ennenkokematonta, kun lavalle Riinan kanssa nousevat suosikkiräppärit ja FalaPalat.


Idea jäi kytemään FalaBros-podcastin nauhoituksissa, kun Teflon Brothersit pohtivat, sopisiko proteiinipitoinen FalaPala evääksi myös jumppaajapumppaajien treenikasseihin. Härkpapuhummuksesta valmistetun välipalan kun voi kiskoa halutessaan kylmiltään suoraan pussista. (Kuuntele hyvinvointiteemainen jakso täältä.)

Ihmiskoe aiheesta alkoi kiinnostaa siinä määrin, että rap-tähdet ottivat yhteyttä Fressiin. Jos asiaan ei maamme suurimmassa kotimaisessa kuntokeskusketjussa saataisi selvyyttä, niin tuskin missään.

– Yhteydenotto johti siihen, että Teflareiden biiseihin rakennettu special edition -tunti nähdään FressiTV:ssä maksuttomana sisältönä 18. syyskuuta. Luvattiin tulla Volin ja Heikki Kuulan kanssa kokeilemaan mentaalivalmentajan hommia eli tsemppaamaan erityisesti pitkän treenitauon jälkeen jumppasalille saapuvia, Mikko ”Pyhimys” Kuoppala kertoo.

Tunnin sisällön on artistien toivomaan biisilistaan suunnitellut Fressi-ohjaaja Riina Pekkanen. Vain kertaluontoisesti FressiTV:ssä esitettävä erikoistunti yhdistelee sisältöjä Fressin eri tunneilta, joten se sopii erityisen hyvin oman jumppapirkkouden/paavouden testaamiseen missä tahansa kotiolohuoneessa, josta löytyy nettiyhteys.

Luvassa on luukutetuimpia Teflon-hittejä sekä harvinaisempia herkkuja Pyhimyksen, Volin ja Heikki Kuulan uran varrelta.

25 onnekkainta mukaan tunnille Teflareiden kanssa

FressiTV:n äärellä kotona jumppaava näkee ruudullaan vain ohjaajan, mutta paikan päällä on todellisuudessa myös jumppaajia kameran takana. Teflon Brothersin tähdittämä erikoistunti nauhoitetaan Fressi Clubhousessa Helsingin Vuosaaressa torstai-iltana 15.9.

Tunnille mahtuu mukaan 25 jumppaajaa, mutta paikkaa ei voi tällä kertaa varata Fressin ajanvarauskalenterista, vaan paikat arvotaan kiinnostuneiden kesken.

Clubhousen yläkertaan pääsee kuvausiltana vain arvontavoittajista koostetun VIP-listan kautta.

Arvonta on käynnissä osoitteessa www.fressi.fi/falabros. Osallistuessa voi ilmoittaa, mikäli haluaisi saapua jumpalle yhdessä ystävän kanssa.

Millainen jumppa syntyy Teflareiden musiikin ympärille?! Sen tietää toistaiseksi vain Fressi-ohjaaja Riina Pekkanen. Fressillä Pekkanen on ohjannut ryhmäliikuntaa jo yli kymmenen vuotta.

Kameroiden sammuttua privaatit FalaPala-jatkot

Teflon Brothersin treenieväspohdintaan saadaan heti nauhoituspäivänä välitön vastaus, tosin vain Vuosaaren Fressillä jumppaavien kesken.

Monikäyttöiset härkäpapusnacksit kesällä S-kauppoihin tuonut FalaBros tarjoaa kameroiden sammuttua FalaPala-jatkot kaikille osallistujille. Jatkoilla on myös mahdollisuus ikuistaa itsensä valokuviin Teflon Brothersin kanssa.

Vaikka et koskaan aiemmin olisi liikauttanut itseäsi kuntokeskuksen suuntaan, niin nyt saattaisi olla tuhannen taalan paikka tehdä jotain takuulla ikimuistoista.

Osallistu siis arvontaan Fressin sivuilla www.fressi.fi/falabros

Teflon Brothers -bändin jäsenet Pyhimys, Voli ja Heikki Kuula ovat olleet alusta asti vahvasti mukana uuden härkäpapuhummuksesta valmistetun FalaPala-snacksin tuotekehityksessä osana FalaBros-tiimiämme.